Art Garden furnizeaza servicii de amenajari si intretinere spatii verzi de înalta calitate in judetele Ilfov, Prahova, Vrancea si Constanta. De asemenea, oferim solutii profesionale de curatenie pentru toti clientii nostri, cu promptitudine si o maxima eficienta operationala.

www.artgardenprofessional.com

Despre Noi

amenajare spatii verzi Constanta, Ilfov, Vrancea si PrahovaArt Garden furnizeaza servicii de amenajari si intretinere spatii verzi de inalta calitate in judetele Ilfov, Prahova, Vrancea si Constanta. De asemenea, oferim solutii profesionale de curatenie pentru toti clientii nostri, cu promptitudine si o maxima eficienta operationala.

De asemenea, ne ocupam de mentenanta pentru spatii verzi rezidentiale, mentenanta spatii verzi industriale si intretinere spatii verzi si terenuri sportive, intretinere spatii verzi asociatii de proprietari si locatari.

Doriti sa aveti un loc in care sa va relaxati in curtea voastra? Doriti un loc in care sa petreceti timpul alaturi de familia voasta? Doriti o gradina pe care toti invitatii sa o admire? Noi avem solutia!

Amenajarea gradinii sa fie in conformitate cu disponibilitatea dumneavoastra financiara, astfel chiar si o gradina in care doriti sa investiti putin poate fi frumoasa daca este conceputa si pusa in aplicare cu grija

Art Garden este o firma de arhitectura peisagera si are ca activitate principala amenajarea si intretinerea spatiilor verzi. Dispunem de intreaga logistica necesara unei amenajari peisagere.

amenajare si intretinere gradina

Serviciile noastre cuprind:

  • proiectare spatii verzi;
  • amenajare spatii verzi;
  • intretinere spatii verzi;
  • gazonare;
  • intretinere spatii verzi rezidentiale sau industriale;
  • intretinere terenuri sportive;
  • intretinere spatii verzi asociatii de locatari si proprietari;
  • instalare sistem de irigatii si de iluminat;
  • decoratiuni gradina;

Va stam la dispozitie cu placere pentru orice informatie legata de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi in Ilfov, Constanta si Prahova si Vrancea, oricare ar fi natura acestora!

Specialistii nostri pot amenaja gospodaria dumneavoastra pornind de la micul spatiu verde din jurul casei pana la terenuri mai mari, care se pot transforma astfel in adevarate oaze de relaxare si frumusete.

De aceea noi va oferim cele mai bune solutii si produse oferindu-va calitate, seriozitate si profesionalism.

Amenajarea spatiului verde se face in urma mai multor consultari cu clientul, se lucreaza pe baza de deviz, lucrarile beneficiaza de garantie, gradina poate fi inclusa intr-un program de intretinere anuala.

Alege Art Garden!

proiectare si intretinere gradina